duminică, 28 martie 2010

Decoratiuni de primavara - tendinte 2010

 In aceasta primavara, ca si pana acum de altfel, la moda sunt tonurile pastelate, insa pe langa acestea predominante sunt cele ale liliacului si ale teiului.Prin urmare, in magazine se gasesc fete de masa, vaze, decoratiuni din ratan (gheme), materiale din organza,   lumanari si multe altele in aceste doua culori
  
 
                                                                                                                                                                                 

 Si nuantele de roz deschis in combinatie cu alb sunt la mare cautare pentru un eveniment deosebit sau pentru o dispozitie buna: fete de masa, invelitori pentru perne, pietre decorative, accesorii pentru ceremonii , flori naturale.etc.
 

vineri, 26 martie 2010


Daca m-as marita primavara, as alege freziile, lalele  si bujorii albi sau roz ca flori de baza pentru nunta mea. .Combinatia de culori alb – mov – roz mi se pare foarte potrivita pentru nunta.



Buchetul din bujori este simplu, micut si parfumat, potrivit pentru o nunta discreta, dar eleganta.  Buchetele mici se potrivesc rochiilor de mireasa simple. Nu va comandati un buchet mic daca aveti o rochie grandioasa. In schimb, daca aveti o rochie de mireasa in stil romantic, vaporoasa si fara cercuri, buchetele mici din flori combinate de sezon, sunt cea mai buna alegere.

 Rozul pal combinat cu mov si putin alb exprima delicatete si romantism. La fel,  freziile sunt niste flori delicate, fine si parfumate.
  Eri m-a contactat o viitore mireasa  ca sa ma intrebe daca pot sa i ofer un buchet din bujori la inceput de luna mai,sigur ca pot! Dar astept mai multe detalii de la ea si in curind sper sa am onoarea sa postez aici primul buchet  din bujori din acest sezon .

miercuri, 24 martie 2010


Tu alegi cum iti exprimi sentimentele!



Gingasia momentului vine din privirea ei, dintr-un suras ori un gest de tandrete. Frumusetea clipei, din iubire implinita.
Iar parfumul?
Parfumul vine din buchetul de flori pe care ea il poarta.
Fiecare floare imprastie in jur mireasma dragostei.
Sub toate chipurile ei.
Trandafirii - candoare.
Irisii - puritate.
Orhideele - frumusete spirituala.


Si pentru ca florile dau magie momentului, sa nu uiti de buchetele domnisoarelor de onoare ... de butonierele cavalerilor de onoare ... sau de cea a mirelui, evident