miercuri, 23 iunie 2010

ALEGE-TI CEL MAI FRUMOS BUCHET DE MIREASA



 Chiar daca timpurile noastre isi lasa amprenta asupra multor aspecte din viata noastra, unele obiceiuri ramin neschimbate si sunt trasnformate in tarditii duse din generatie in generatie.
Pentru ca suntem in sezonul nuntlor, putem spune ca astazi, rochia de mireasa nu mai este alba si lunga, insa buchetul nu lipseste niciodata. Nu pasiti în fata altarului fara un buchet de flori in mina.

Traditia spune ca daca dorim ca noul drum pe care il începem sa fie presarat cu flori, buchetul este obligatoriu in ziua nuntii. Se presupune ca buchetul simbolizeaza inflorirea unei noi vieti, iar florile alese de mireasa au diverse semnificatii.

Totodata, obiceiul ca mireasa sa poarte in mini un buchet de flori dateaza din cele mai vechi timpuri. Mireasa (si, cu mult timp in urma, si mirele) era impodobita cu flori si frunze ca simbol al fertilitatii, al vietii. Se considera ca plantele cu miros puternic ii protejau pe tineri de spiritele rele, iar vechii englezi credeau ca ii apara de ciu
ma.

sâmbătă, 19 iunie 2010

Vara inspiratiilor.........



http://picasaweb.google.com/Sorinella.M 
Aici puteti gasi multe lucruri interesante: invitatii,accesorii, buchete, carduri,aranjamente florale...........
WELCOME IN MY GALLERY

vineri, 4 iunie 2010

Nunta stil clasic

Fiecare viseaza la ziua in care isi va uni destinul cu celalalt suflet pereche. Cu invitati multi or putini, cu buget mic ori, din contra, nunta trebuie organizata in asa fel incat sa fie ceva frumos, indiferent daca petrecerea este una intima ori nu.Ca sa va puteti orienta mai usor si sa aflati ce fel de nunta doriti, va prezint pe scurt ce presupune organizarea oricarui gen de nunta.
 Nunta stil clasic
Cel mai des indragostitii organizeaza nunti la care vin peste 100 de invitati. Daca doriti ca marele eveniment sa fie sarbatorit astfel va anunt ca trebuie sa va incarcati cu multa energie si optimism.
Organizarea unui astfel de evniment nu se face deloc usor, va trebui sa inchiriati un local cu mult timp inaintea nuntii, sa va interesati de invitatii, sa organizati lista cu nuntasi, sa asigurati transportul acestora, decorul de nunta, muzica etc. Putetei face totusi economii, iar ca sa aflati cum cititi aici.Cateva sfaturi utile

Daca vreti sa nu va simtiti epuizati in final, tocmai cand ar trebui sa fiti mai fericiti ca oricand, ar fi mai bine sa incheiati un contract cu o agentie de organizare a nuntilor. Acestia sunt specializati pentru organizarea evenimentelor de acest gen si dispun de orice ati visa pentru nunta voastra. Ce-i drept, este ceva mai scump.
Daca insa alegeti sa va organizati singuri nunta, va trebui sa incepeti din timp ca sa reusiti sa organizati totul pana in ziua nuntii. Mai intai va trebui sa va alegeti stilul nuntii, ca mai apoi sa alegeti restaurantul, decorul de nunta, rochia de mireasa, florile etc. Oricum, daca va veti organiza cu grija veti reusi sa aveti o nunta ca in povesti. Pentru a va veni in ajutor va punem la dispozitie acest articol.Ce avantaje aveti


Dezavantajele ar fi acelea ca este destul de solicitanta organizarea in cazul in care nu apelati la o agentie full-service si ca trebuie sa dispuneti de un buget pentru nunta destul de mare. Daca reusiti sa obtineti acest buget, in final veti iesi castigati atat in privinta banilor cat si a relatiilor cu prietenii, colegii, rudele mai indepartate etc.Acest gen de nunta va ofera cele mai multe avantaje. In primul rand puteti invita cate persoane doriti, fara sa ramana cineva neinvitat care mai tarziu sa va traga la raspundere ori sa se supere. Si din punct de vedere material sunteti avantajati caci, desi investiti destul in organizare, sunt multi invitati de la care veti strange castiguri care sa va asigure un inceput de drum cel putin modest.
Ce dezavantaje aveti