duminică, 18 iulie 2010

Aranjamente florale de nunta violet

Alegerea culorilor pentru nunta este o decizie foarte personala. O listă cu florile violet este punctul de unde ar trebui sa incepi cand concepi aranjamentele florale pentru nunta ta. Violet este culoarea spiritualitatii, bogatiei si nobilimii. Deci, daca vrei sa ai o nunta regala, atunci florile violet sunt optiunea potrivita pentru tine.

Florile violet de nunta variaza de la culoarea deschisa a liliacului pana la nuante intunecate de plante de ou, folosite mai ales la nuntile de toamna si iarna.
Acest ghid de flori violet de nunta iti va arata ce flori sunt disponibile si ofera, de asemenea, cateva sfaturi pentru combinatia de culori.

Iata cateva dintre cele mai comune flori violet de nunta

Lalelele
Iti ofera alegerea unei varietati de flori de nunta. Acestea sunt cunoscute ca fiind flori de primavara si aduc un plus excelent unei nunti de primavara. Exista mai multe tipuri diferite de lalele disponibile. Lalele cu efect de sera au capete medii, iar lalele franceze au capetele mai mari. Lalelele de camp au de regula capete mai mici. Lalelele merg bine in buchet de mireasa si pot fi folosite si la aranjamentele ceremoniei si ca si elemente principale ale tematicii nuntii.
Stocul
Este o floare traditionala care are varietati de liliac şi violet. Aceste flori au multi muguri mici, care formează un con in partea de sus a tulpinei plantei. Aceasta functioneaza bine in nunti stil vintage. Dau un accent unic daca sunt plasate in aranjamente florale, dar pot fi folosite si ca si elemente principale cu alte flori in jurul lor.
Lisianthus
O floare frumoasa in forma de clopotel atunci cand e in plina floare, merge bine impreuna cu lisianthus alb sau cu alte flori focale mari. De asemenea, are o culoare atragatoare si o spirala interesanta cand infloresc. Bobocii pot fi folositi ca si butoniere. Aceasta floare exista intr-o varietate de culori.
Hydrangea (hortensia)
Este o floare in forma de sfera mare alcatuita din mai multe flori mici. Aceste flori pot fi elemente centrale pentru un buchet sau pentru alte aranjamente florale. Ele servesc, de asemenea, la accentuarea altor flori. Hydrangea exista de asemenea, in nuante variate de violet.
Orhideea Vanda
Exotica, are o varietate minunata de violet si alb. Este o alegere excelenta, daca doresti sa combini eleganta sofisticata, cu un dram de exclusivitate, pentru ca rar vei vedea aceasta floare spre vanzare in florarii si cu siguranta nu le vei gasi in supermarketuri.

Trandafiri 
Sunt întotdeauna o alegere populara pentru flori de nunta. Aceste flori sunt o alegere excelentA pentru orice aranjament de nunta, fie ca va fi element central sau va fi o floare de accent.Trandafiri vin Intr-o mare varietate de culori, diferite nuanTe de violet sunt printre aceste culori.
Aster
Este o floare mica si serveste, in general, la a accentua flori intr-un aranjament floral.Florile de pe planta sunt situate in grupuri. Acestea sunt cel mai frecvent intalnite la sfarsitul verii si toamna. Aceste flori pot inconjura foarte bine un nucleu de flori galbene.
Sangele voinicului
Sunt flori foarte parfumate, ceea ce le face un mare plus pentru aranjamente florale pentru o nunta de seara.Tulpina lor este umpluta cu ciorchini de muguri. Esteun tip de floare excelenta pentru a accentua alte flori. Asters este o floare mica si serveste, in general, la accentuarea unui aranjament floral. Florile de pe plante sunt situate in grupuri. Acestea sunt cele mai frecvent intalnite la sfarsitul verii si toamna.
Gladiolele
Pot fi plasate in aranjamentele pentru petrecere ca si o prima impresie izbitoare.Daca poti obtine florile in perioada lor de deschidere, o vaza cu mai multe tulpini de gladiole poate arata spectaculos. Varietatile de violet include si violetul floral.
Irisi
Alte flori violet de nunta. Ei vin in doua varietati principale - cu sau fara barba - asta inseamna ca bobocii atarna sau nu. Se gasesc mai usor pe timp de vara, iar cateva soiuri sunt colorate complet in violet iar altele sunt o combinatie de violet si alb.

Florile mov pentru nunta


Lalelele sunt flori superbe care se pot mentine. Foloseste-le ca si elemente centrale, dar asigura-te ca vei avea grija mare deoarece acestea nu sunt la fel de durabile ca alte flori din zonele cu clima calda. Lalelele sunt o varianta pentru varietatea superba de flori mov de nunta.
Liliacul mov arata grozav la nuntile de vara deoarece acesta adauga o amprenta exotica. Ai putea chiar sa le gasesti intr-o gradina de-a vreunui prieten deoarece sunt flori comune. Le poti intinde pe mese si vei economisi astfel o multime de bani care i-ai fi dat pe elementele centrale scumpe.
Trandafirii au fost dintotdeauna preferati la nunti, ei se gasesc in multe nuante diferite de violet si de lavanda. Incearca sa pui petale pe mesele de la petrecere in jurul florilor centrale, iar o alta recomandare este ca fata care are cosuletul cu flori sa arunce petale de trandafiri inaintea ta in drumul spre altar.
Panselutele au mai multe nuante de violet solid si de lavanda. Sunt disponibile de asemenea soiuri cu accente colorate in galben si alb, ceea ce le face sa se potriveasca cu flori complementare in buchetul de mireasa si cu florile centrale de nunta.
Ochiul-boului merge perfect asociat cu flori din aceeasi specie pentru o nunta de vara sau de toamna tarzie. Se potrivesc perfect ca si flori de accent pentru buchete si alte design-uri de flori.
Margaretele sunt optiunea perfecta pentru o tema de nunta, ele fiind floarea preferata de multe mirese.Foloseste violet în combinatie cu alte margarete colorate pentru a face decoratiuni de petrecere iesite din comun.

Alte optiuni de flori violet pentru buchetele de mireasa sau pentru aranjamentele florale

  • Sangele voiniculului
  • Impatiens
  • Verbena
  • Alyssum
  • Albastrele
  • Lilliac
  • Gura leului
  • Wisteria
  • Tamarix
  • Cafelute (lupinus)
  • Frezia

Flori de un violet mai inchis pot avea nevoie, uneori de o ascensiune in schema culorii lor prin combinarea lor cu flori colorate, mai luminoase.
O combinatie de culori pe care noi am folosit-o cu succes este violet inchis combinat cu flori de tei verde si alb. Sau alege galbene, in contrast cu nuante de violet puternic - o alegere excelentă pentru flori mov de nunta atunci cand doresti ca totul sa emane caldura.