duminică, 9 ianuarie 2011

Nunta in stil Vintage

Nunta in stil Vintage este una calda si totusi eleganta, cu un farmec aparte ce dainuie in timp prin frumusetea sa unica. Pnetru a organiza o nunta in stil vintage trebuie sa iubesti atmosfera calda si binevoitoare, sa fii o romantica incurabila si sa iti placa aspectul deosebit al lucrurilor vechi, grandioase, lucrate cu o deosebita atentie si delicatete.

Tesaturile folosite trebuie sa fie pe masura, se pot folosi matasuri sau imitatii, tesaturi grele, broderii, catifea. Foloseste poze mari care aduce imagini din acele vremuri, avand grija sa potrivesti bine culorile.
Lumanarile din suporturi de fier forjat, lucrat atent, dar si candelabrele aduc un plus de stralucire din acele vremuri.
Vestimentatia
Vestimentatia mirilor nu trebuie sa contrasteze cu stilul nuntii. Alege bijuterii vechi, cu perle sau aur lucrat masiv, prezentand flori sau alte elemente din natura, bijuterii licrate in filigram etc.
Invitatiile de nunta
Acestea pot fi gravate sau scrise pe hartie veche cu stiloul, prinse cu panglica sau avand margine dantelata.

Marturiile
Marturiile pot consta in batiste brodate asemanatoare celor din vremurile respective, in sticlute argintate in stil vechi, in bomboane glazurate in culorile nuntii, cu broderie si servite in ambalaje in stil vintage, stilouri, cutii pentru tutun etc.
Florile folosite pentru decorul nuntii trebuie sa aiba un aspect salbatic, mai putin elegant sau exotic. Spre exemplu flori de liliac, bujori, violete, floarea miresei, hortensii si mult verde. 
Muzica ambientala poate fi jazz, dar alegeti totusi muzica distractiva pentru invitatii vostri astfel incat fiecare dintre ei sa danseze macar o data. 

Buchet decorat cu perle

Buchetul pe care il alegi va trebui sa se incadreze in aceeasi linie cromatica a intregii tinute. Renunta la buchetul traditional alcatuit din flori naturale si acorda prioritate unui buchet din flori realizate folosind diverse materiale, decorate cu perle, cristale, impletituri si chiar nasturi, scoici sau pene. Nu exista riscul de a cadea in desuet, ci vei promova un vintage cu aer cat se poate de fresh. 

marți, 4 ianuarie 2011

Te invit la o cafea......

Daca esti viitoare mireasa sau ai trecut deja prin aceasta experienta ,esti asteptata aici la o cafea in orice zi,la orice ora 


Daca detii un site cu articole interesante si doresti sa ajuti la dezvoltarea blogului meu, Te rog sa-mi permiti sa public partial lucrarile tale.


Cu drag ,


Sorinella