joi, 17 martie 2011

Decoratiuni pentru nunti - Albastru


Idei pentru un decor albastru

  • Albastru deschis pentru intreg decorul;
  • Combinarea nunatelor  de la inchis la albastru deschis;
  • Combinarea culorilor in degrade;
  • Amestecul albului cu albastru de orice nunanta

Aranjamente florale albastre

Poti folosi ANEMONE
 albastre HORTENSIE
,IRIS sau FRESIE 
albastru deschis.
Mai exista multe flori
 de import , de
 sezon si  flori 
albastre locale 
care te vor ajuta la
 decorat. Magia 
nuantelor de albastru 
poate fi obtinuta 
si prin folosirea
 florilor artificiale
 albastre, de diferite
 forme si marimi. 
Acestea sunt 
disponibile intr-o
 gama larga de 
nuante. Aranjamentele 
de flori albastre
 asezate pe stative,
 in boluri pe mese
 sau in colturi vor 
fi o incantare pentru oaspeti. 

Tesaturi albastre

Fetele de masa, husele de pe scaune in diferite nuante de albastru trebuie sa se asorteze cu accesoriile.

Accesorii de nunta albastre

Lumanari albastre asezate pe suporturi albe de lemn sau in boluri de sticla, sau de cristal la colturi;
Veze din cristal albastre, borcane, sticle pe mese sau apa albastra in ele, cu lumanari plutitoare albastre si petale de flori albastre;
Figurine albastre .poate o tematica marin;
Stele de mare, obiecte stralucitoare, scoici, margele, ornamente, mici figurine albastre
 pe mese, atarnate pe pereti, de draperii sau asezate pe suporturi;
Baloane albastre de diferite forme si marimi tot e o varanta....
Detalii creative si facute 
manual in nuante de albastru;
Invitatii, panglici, carduri 
oaspeti decorative albastre;
Creativitatea si un spirit bun 
de observatie iti vor fi foarte 
utile in crearea decorului albastru 
al nuntii;
Si la final
,bucura-te
 de nunta 
voastra
 decorata 
intr-un 
albastru 
de vis, 
cu binecuvantari de  bine
 din partea oaspetilor.

miercuri, 2 martie 2011

Inspiratie de primavara pentru nunta


Iata a sosit si un anotimp cel mai potrivit pentru a face o nunta - primavara. Si sa va zic de ce… oamenii iubesc sa se casatoreasca primavara. Chiar dacă asta se întâmplă datorită florilor frumoase sau datorită faptului ca primăvara semnifică începutul unei noi vieți, nu contează. Oricum le-ai privi, nuntile de primavara reprezinta o importanta tema de nunta iar, într-un final, veti vedea ca acestea nu sunt doar dragute, dar sunt si usor de organizat. In mare parte pentru ca oricine poate face rost de decoratiuni de primavara.

In ce priveste alegerea accesoriilor pentru nunta, exista foarte multe variante din care sa alegi. De fapt, poti gasi toate acestea online sau lucrand cu un wedding planner. Avantajul acestuia din urma e ca va sti sa-ti propuna cele mai potrivite accesorii in concordanta cu tema nuntii, localul unde va avea loc receptia si, ce e si mai important, bugetul tau. Asta pentru ca, in general, cautind pe internet, te poti pierde in multitudinea de oferte si de modele. Pentru asta e bine ca wedding-planner-ul sa aiba la dispozitie o baza de date cat mai generoasa ce sa cuprinda furnizori interni si externi si care sa contina atit detalii legate de modele, timpi de livrare si executie, preturi si discount-uri acordate de furnizor, dar si detalii legate de profesionalismul fiecarui furnizor, de seriozitatea lui si, mai ales, ajutorul ce-l da fiecare furnizor planner-ului.

Urmatorul pas ar fi discutiile referitoare la decorul floral, element foarte important în cadrul unei nunti de primavara, el reprezentând unul din principalele motive pentru care se alege aceasta tema.In functie de caracteristicile localului si, nu in ultimul rind, personalitatea mirilor, se vor stabili culorile de baza ce vor compune decorul floral. De obicei, tema primaverii da friu liber imaginatiei, invitind designer-ul floral sa foloseasca multe culori vii si pastelate, florile de sezon ajutind la acest lucru. Ca si flori folosite preponderent în aceasta perioada se numara lalelele, irisii, zambilele, violete, allium, anemone, ranunculus, inveselind atmosfera cu coloritul lor si facind uitate florile clasice si, ar spune unii, comune, cum ar fi trandafirii, crinii, gerbera.
Ca o concluzie, o nunta de primăvară aduce mult entuziasm, iar anotimpul ne ofera o multitudine de motive pentru a fi entuziasti. Chiar si cele mai negre ginduri legate de nunta, de organizarea ei, de timpul petrecut cautând tot felul de furnizori si alte probleme ce apar pe parcurs sunt anulate de infuzia de voie buna ce o vei resimti in timpul nuntii. Asa ca merita din toate punctele de vedere sa faci o nunta de primavara.