vineri, 17 februarie 2012

Garden Wedding


Tema gradinii este o alegere populara  pentru nuntile care au loc in timpul lunilor de vara, datorita varietatii de flori.

Cuplurile pot alege sa isi organizeze nunta intr-o gradina sau pot sa foloseasca aceasta tema pentru o ceremonie intr-un cadru intim.
Foloseste multe flori si verdeata pentru o nunta cu tema gradinii.
Nunta in gradina
Nuntile organizate in gradini ofera un aranjament romantic si elegant, unde florile proaspete si colorate inconjoara mirii si invitatii.
Decorul unei astfel de nunti poate fi simplu, deoarece zona este inconjurata de un aranjament frumos de flori. Pentru mesele de la petrecere, foloseste piese centrale care incorporeaza florile din gradina.
Pentru contrast, opteaza pentru fete de masa din satin simplu sau dantela. In loc sa folosesti tacamuri noi, opteaza pentru cesti de ceai si farfurii vintage.
Adauga flori in jurul fiecarui platou de mancare si pe tortul miresei.
O petrecere cu aceasta tema nu trebuie sa aiba loc neaparat intr-o gradina. Decoreaza sala cu flori de gradina, precum trandafiri, lalele sau floarea-soarelui. Pe linga faptul ca sunt in ton cu tema, aceste aranjamente florale vor lumina petrecerea si mirosul lor te va face sa crezi ca aceasta are loc intr-o gradina.
Pentru buchetul miresei si buchetele domnisoarelor de onoare, opteaza pentru flori de gradina. Acestea vor da viata ceremoniei.

Petrecere cu tematica "Gradina"
Opteaza pentru ornamente centrale si aranjamente de masa din flori de gradina, precum trandafiri sau hortensii. Imprastie petale de flori pe mese pentru un efect special.
Cuplurile pot alege o tema pentru petrecerea lor, cum ar fi "fluturele". Foloseste fluturi din pene colorate sau plastic ca decoratii pentru sala de mese, dar si deasupra tortului sau pe tacamuri/servetele.
Mirii pot anunta tema in invitatiile de nunta, care pot avea imagini cu flori sau fluturi. Invitatii se vor simti ca si cum ar cina intr-o gradina frumoasa si romantica
.