luni, 26 septembrie 2011

Nunta Halloween

 Am mai vorbit care este treaba cu halloweenul intr-un articol precendent si v-am spus, tot 
acolo, de ce este bine sa folosim detalii din  aceasta sarbatoare, chiar daca nu este una 


traditionala  romaneasca si nu o sa reiau tot ce am spus 


acolo,decit foarte pe scurt.


Pasiunea pentru horror impinge multe perechi indragostite sa opteze chiar si pentru organizarea propriei petreceri de nunta in stil Halloween. Acest fenomen pare a se bucura de un succes din ce in ce mai raspandit si in Europa....
Noaptea de Halloween reprezinta astfel un izvor de inspiratie pentru nenumarate cupluri care doresc sa organizeze petreceri originale, de neuitat pentru toti invitatii, au la dispozitie o multime de accesorii pentru a beneficia de tematica corespunzatoare, costume speciale pentru invitati si un decor mai inedit pentru locatie unde va avea loc evenimentul.


 Bostanii ciopliti in forma de capete hidoase decoreaza intregul spatiu de desfasurare a evenimentului.
Culorile toamnei si accesorii macabre se regasesc la tot pasul, iar atmosfera este cu adevarat de neuitat, desi nu toti vad acest lucru intr-o lumina buna
Pe lista excentricitatilor organizative ale unei petreceri de nunta se mai numara si scenarii concepute special, cum ar fi: Batman si Wonder Women, Nunta Fanilor Star Wors, Robin Hood si Alba ca Zapada, Nunta Dark Stile cu Vampiri si lista continua cu o multime de alte ciudatenii, mai mult sau mai putin solicitate. 

Simbolurile cele mai des intalnite in cadrul Halloweenului sunt: lumanarile, dovlecii sculptati, mastile monstruoase, porumbul, desenele pe corp, care sa imite rani, sange, cearcane mari,etc.

Un comentariu: