sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Winter magic - romantic Wedding



 Daca te-ai hotarat sa fii mireasa de iarna, transforma-ti nunta intr-un basm. Iarna este un anotimp spectaculos,poti alege decoratiuni in culorile sezonului! Rosu, alb, verde, auriu si argintiu – eleganta si stralucire! Nuntile de iarna sunt prin definitie luxoase. Buchete de flori , funde de catifea si aranjamente inspirate de dulciuri de sezon – definitia unei nunti unice de iarna!

 Daca nu doar zapada te-a facut sa iti alegi acest anotimp ca decor pentru nunta, ci si apropierea celei mai luminoase si vesele sarbatori, Craciunul, atunci trebuie  sa profiti de toate decoratiunile de sezon.
Nunta in alb si rosu

Fiecare din noi iubeste Craciunul,o nunta tematica in alb si rosu ar putea fi alegerea perfecta pentru un basm miraculos! Huse albe cu funde rosii sau fete de masa rosu inveselite cu naproane aurii. Alege orhidee albe, pline de eleganta sau suprinde-ti oaspetii cu buchete vesele de poinsettia. Poti  folosi si crengute de brad impodobite cu globuri aurii sau rosii. Oaspetii vor retrai cu placere atmosfera de Craciun!

Decoreaza-ti nunta de iarna cu stil!

Daca nu vrei o nunta tematica asta nu inseamna ca petrecerea ta nu poate arata precum o poveste frumoasa de iarna. Poti alege accesoriile potrivite si fii sigura ca evenimentul tau va fi unic! Nu poti prinde fulgii de nea intr-un buchet, insa poti alege pene de strut albe, feeric luminate care sa-ti decoreze mesele la care vor sta invitatii.                                                                                        O alta varianta este sa cumperi boluri transparente in care sa pui crengute de brad si deasupra globuri colorate si stralucitoare. Niciun anotimp nu este mai potrivit pentru perdelele de lumini decorative decat iarna. Fie ca alegi sa le plasezi in spatele mesei de prezidiu, fie ca impodobesti cu ele copaceii de la intrarea in restaurant sau stalpii din sala in care se desfasoara petrecerea, stralucirea miilor de beculete va insufleti petrecerea. Ca un element inedit – suporturile metalice de bijuterii pe care sa prinzi cateva globulete mici, aurii.

 Niciun decor nu e mai potrivit decat platourile etajate, cu prajiturele in forma de steluta, turta dulce si bomboane de sezon, printre care se strecoara strengar globulete argintii si rosii. Sa nu te miri daca toti invitatii vor vrea sa guste din decor!

Nu uita sa folosesti conuri si crengute de brad pentru aranjamentele centrale, dar si pentru decorarea lumanarilor de cununie, si chiar in buchetul miresei si al nasei. Lumina lumanarilor sau chiar a ghirlandelor de beculete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu