sâmbătă, 24 aprilie 2010

Elena & Iurie



"The Brides Cafe" – un blog despre farmecul decorului a unei nunti…suna banal, dar ceea ce eu doresc sa dezvaluesc tuturor celor care  ma viziteaza, este o “altfel” de nunta , acea plina de basm si dulceata unde fiecare detaliu conteaza si are o poveste. Un blog pentru miri si mirese, mai in special pentru mirese, un ajutor inspirat pentru nunta perfecta, un loc unde puteţi gasi ideile si resursele pentru ca nunta voastra sa fie de neuitat.


De la idei ce tin de decor de nunta , pina la cele mai mici detalii unicate toate le puteti gasi aici, si le veti putea deslusi taina pentru ca farmecul lor sa va vrajeasca…sunt aici sa va vin in ajutor ori de cite ori imaginatia nu va ajuta. Imbinari de culori, invitatii  , buchete de mireasa, aranjamente florale, torturi si prajituri delicioase, cadouri pentru si de la invitati, toate va vor astepta cu drag. Voi aduce zilnic pe prima pagina ultimele noutati in materie de nunti, ultimele “gaselnte”, acele detalii la care nu v-ati gindit niciodata dar care va vor incanta atit de mult!


Cu toata pasiunea si entuziasmul meu pentru tot ceea ce inseamna frumos si senzational in materie de nunţi, sper sa va fiu de folos si sa va inspir in a crea nunta perfecta, nunta in stilul "The Brides Cafe" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu