marți, 11 mai 2010

Idei pentru a reduce cheltuielile


Poti opta pentru florile de sezon. in avanaj ramine pretul  caci florile sunt mai ieftine in sezonul lor si nici nu va trebui sa  cauti  mult anumite flori. De exemplu daca ai nunta iarna si vreai flori de primavara nu va fi  greu sa  le gasesti doar ca te vor costa o gramada de bani. Iarna poti alege  trandafiri, crizanteme, irisi, orhidee . Pot sa  mai propun   garoafele , flori care se gasesc in toate sezoanele si in ultimul timp sunt folosite mai mult la bulgarele din flori,  este vorba despe un decor unic in idea nuntii voastre care necesita ceva special. 




De ce este nevoie de multe flori pentru a obtine o ambianta extraordinara? Cred eu  ca in visele tale nunta era plina de flori si ar fi pacat sa nu iti realizezi visul. Insa poti folosi mici trucuri care sa ofere acelasi efect.Ca exemplu, poti opta pentru un buchet de mireasa cu flori mai mari, astfel nu vei avea nevoie de multe fire pentru buchet si mai ai avantajul ca, in general, florile mari sunt speciale, precum bujorul, orhideea, cala, irisul, crinul, hortenzia. Acestea elegant asortate cu verdeata fina pot crea un design extraordinar al buchetului precum si la fel al aranjamentelor florale in restaurant. Azi, domnisoarele de onoare nu au nevoie obligatoriu de un buchet de flori. Pot tine in mana un singur fir, o floare frumoasa si gingasa infasurata cu grija si gust intr-o panglica in ton cu rochiile. 


Trebuie sa ai grija sa nu alegi  florile  care sunt foarte intrebate la asa sarbatori, caci preturile sunt cu mult mai mari. Mergi din timp si cauta floraria cu raportul calitate/pret cel mai bun si comanda din timp florile pentru nunta. Incheie un contract cu aceasta florarie in care pretul sa fie clar fixat. Ce tine de contract, acesta trebuie sa mai contina numele persoanei cu care incheiati contractul, numele florariei, codul fiscal, adresa, numarul de telefon, specificatia tipului de flori pe care le doriti, numar de fire, numar de aranjamente, precum si alte servicii incluse ca livrare, aranjare la mese etc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu