duminică, 9 mai 2010

Cu gindul la nunta ta......



Totusi primvara este una din cele mai  frumoase perioade pentru o nunta. E tocmai sezonul florilor intens parfumate iar vremea este perfecta, nici prea cald , nici prea frig. Am luat in vedere cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand optati pentru ca sa va programati o nunta de primavara.
De preferat sunt lunile aprilie sau mai. Profitati de aceasta perioada pentru a alege o varietate larga de flori. Organizati-va nunta folosindu-va de posibilitatile de combinatii florale si alegeti o tema care sa reflecte acest lucru: teme legate de  primavara, gradina, flori, culori.


Varietatea  de combinatii sunt generoase, avand in vedere ca in aceste luni se gasesc fara probleme majoritatea tipurilor  de flori: lalele, frezii, liliac,bujori, narcise, lacramioare, zambile.Adaugand  in aranjamentele de mese si in buchete catvea fire de frezie va garantati o mireasma deosebita care respira primavara. 
Culorile pe care le puteti folosi  -( le am mai anuntat  in alte postari) sunt de la somon, portocaliu, verde crud, roz la crem, maro. Combinati cu incredere maro cu verde crud, roz cu alb sau verde deschis, somon cu crem, sau portocaliu cu verde deschis.  Nu va ramane decat sa profitati cu incredere de toate avantajele pe care vi le ofera organizarea unei nunti in aceasta perioada.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu