marți, 31 august 2010

Nunta de Toamna

Toamna este unul din cele mai propice momente pentru nunta. Abundenta fructelor si legumelor proaspete (si autohtone), multitudinea de flori frumoase si caldura culorilor specifice acestui sezon trezesc cele mai frumoase trairi. Toate sunt ingredintele perfecte pentru o nunta speciala. Si cu putin noroc, ziua aleasa pentru casatorie va fi mangaiata de razele soarelui si caldura.
Beneficiile unei nunti organizate toamna sunt nenumarate. Marturii creative, crizanteme multicolore, gherbera, spice de grau pentru decoratiuni, legume si fructe gustoase. Toamna, natura ofera tot ce are mai bun. Totul e mai ieftin. Atat mancarea si cat si florile.


Tema nuntii: ToamnaMotiv: Frunza ruginitaCulori: Calde, tonuri estompate. Nuante de maro, bej, galben, roscat, portocaliu. Culoarea cuprului arata minunat asortata cu auriu si culoarea prunii.Flori: Crizanteme – florile acestui sezon, spice de grau, delicatele flori uscate, cale portocalii, dalii, orhidee.

Decoratiuni: Toamna decoratiunile de nunta pot fi inspirate de bogata paleta de culori gasite in natura. Se pot alcatui atat decoruri elegante cat si simpliste, folosind drept ghid doar natura.
  • Arcade si stalpisori decorati cu tul, buchetele de crizanteme portocalii, frunze ruginite si spice de grau galben.
  • Aranjamente pentru mesele invitatiilor sau prezidiu din frunze colorate, conuri de brad, maciese, fructe si nu
    • .
        • Cateva idei: Invitatii in forma de frunza, naproane pentru mese cu model de toamna, lumanarele decorative in forma de frunza care plutesc intr-un bol cu apa si mere caramelizate, copacei decorativi cu frunze de hartie colorata pe care invitatii pot lasa mesaje mirilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu